Martinov pohod po poteh Janeza Puha

Spoštovani prijatelji,

Verjetno ste že večkrat slišali za lepote Slovenskih goric. Doživeti lepote vinskih cest in poti, začutiti in občutiti skrivnosti vinskih zgodb in spoznati življenjsko pot enega največjih izumiteljev na svetu Janeza Puha, pa je poseben čar.

Zato vas prijatelji, Rotary klub Ptuj, vljudno vabi, da v soboto, dne 19. 11. 2016 krenemo na pot raziskovanja in doživljanja slovensko goriških zgodb. Skupaj s člani Društva vinogradnikov in sadjarjev Juršinci se bomo tega dne ob 9.30 uri zbrali pred Kulturno dvorano Juršinci, se okrepčali z golažem in »kapljico domačega« ter se odpravili spoznavat vinske poti, ki vodijo do izumitelja in inovatorja Janeza Puha ter vse do razglednega stolpa na Gomili, kjer se ob ugodnih vremenskih pogojih vidi tako Blatno jezero kot Sljeme in avstrijske Alpe.

Na Martinovi poti si bomo ogledali še druge naravne znamenitosti krajev. Med potjo, dolgo 7 km, bomo spoznavali kulinarične dobrote domačinov in gospodinj in se v poznih popoldanskih urah vrnili na lokacijo kulturne dvorane, kjer bomo imeli večerjo in krst mošta.       

Vljudno vabljeni na pohod !

Verjamemo, da bo 19. 11. 2016 doživeti dan lepot, brezskrbnosti, preprostega uživanja, ki ga bomo dolgo pomnili.

Cena »Martinovega pohoda po poteh Janeza Puha« je 35,00 € po osebi.      

Mitja Nagode
Predsednik Rotay kluba Ptuj

VABILO

rotary
Author: rotary