Krio energija: narava & tehnologija za zdravje

Rotary klub Logatec vas vljudno vabi na aktualno predavanje o sodobnem celostnem in učinkovitem spopadanju s preutrujenostjo, pomanjkanjem motivacije in stresom, ki bo potekalo 6. junija 2018 ob 19h.

Morda ste vedno dobre volje in pripravljeni na delovne in zasebne izzive. Ali pa vendarle tu in tam napoči kakšna razpoka, ki vas opozori, da ste samo – človek? Preutrujenost, stres, nespečnost, glavoboli … in v skrajnem primeru izgorelost prežijo na nas. Zato je dobro sprejeti ponujeno roko in vnesti v hitri ritem vsakdanjika stare modrosti ter sodobne tehnologije. Da najdemo svojo pravo naravo, se sfokusiramo na bistvo v preobilici ali pomanjkanju idej, ter uresničimo z ljubeznijo tisto pravo, za kar smo na svetu.

Pri tem in še marsičem odlično pomaga krio energija, še posebno, če nam jo predajajo ljudje, ki vidijo širši kontekst. Je primerna za kogar koli? V kakšnem ritmu si jo vnesemo v življenje? Kaj o njej mislijo Petra Majdič, nogometaši vodilnih treh slovenskih klubov, Tony Robbins, Ronaldo in vaši prijatelji?

Sveže poglede na spopadanje z utrujenostjo za vse superjunake in junakinje sodobnega časa bo predstavila Tadeja Zupan Arsov. Za sabo ima četrt stoletja uredniških (blizu 300 knjig in Sobotna priloga Dela), producentskih in voditeljskih izkušenj (Cankarjev dom, Vila Bled, RTV SLO). Letos pa je uresničila svoj namen izpred devetih let, ko je stopila na samostojno podjetniško pot: prešla je od besed k dejanjem. Na preseku narave in tehnologije tudi s pomočjo krio energije (z napravo slovenskega inženirja) prinaša spodbude, vztrajnost in spremembe. Ker omogoča inovativne poti za kreativnost na vseh področjih v 3. tisočletju.

Predavanje bo potekalo v gostilni Pri Kopaču na Brezovici (Tržaška cesta 418, 1351 Brezovica). Dobrodelni prispevek za pogostitev znaša 10 EUR. Svoj sedež prosimo rezervirajte na logatec@rotaryklub.si.

mag. Matjaž Škoda,
Predsednik RC Logatec

rotary
Author: rotary