Konferenca Digitalna transformacija kot priložnost

Vas zanima, kako digitalno transformirati vaše podjetje, da bo konkurenčno tudi v prihodnje?

Vljudno vabljeni v torek, 28.3.2017, ob 14h v CIP NLB na odmevno dobrodelno konferenco “Digitalna transformacija kot priložnost”, ki jo organizirata Rotary klub Ljubljana Center, Rotary klub Logatec, Katedra za IKT FE in ePrvak gorup.

Na atraktivnih predavanjih vam bodo ugledni gospodarstveniki, podjetniki in akademiki predstavili domače in tuje prakse, trende, praktične nasvete in strateške usmeritve, ki vam bodo pomagali k uspešnejši digitalni transformaciji, ta je za vsa podjetja in ustanove neizbežna. Poglejte si program konference >>.

Minister za javno upravo g. Boris Koprivnikar vam bo iz prve roke pojasnil, kako se digitalizira Slovenija. Na okrogli mizi bodo predstavniki Gorenja, NLB-ja, Telekoma, Ilirije ter drugih prebojnih podjetij, kot je naprimer SenLab (svetovni zmagovalec na področju interneta stvari) pojasnili, kako premagujejo izzive digitalne transformacije. Preberite opise vseh predavateljev in predavanj >>.

Poglejte si atraktiven 2-minutni.

{youtube}nVFGCq-Z-aI{/youtube}

KLIKNI IN SE PRIJAVI ŠE DANES!

Se vidimo v torek, 28. marca, ob 14.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB (Trg republike 2 Ljubljana zemljevid >>).

Po konferenci sledi prijetno druženje pogostitev in glasba.

Dobrodelna donacija za udeležence znaša za prijave do 23.3. le 75€, kasneje pa 95 €.

Izkupiček konference gre v dobrodelne namene. Donacija je pri RC Ljubljana Center namenjena projektu »Kolorimetrija« – izboljšanje bralnih sposobnosti otrok s pomočjo barv – ter v RC Logatec projektu »Soča« – počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasneje do 26.3.. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: matej.eljon@gmail.com.

Veselimo se srečanja z vami!

Mag. Simon Meglič,
PR. Predstavnik Rotary kluba Logatec