Knjiga Tudi ti si angel in likovna razstava Janeza Štrosa

Spoštovani,

Rotary Club Kranj v sodelovanju z Mestno občino Kranj, vabi na dobrodelni dogodek, v nedeljo 25. novembra 2018 ob 17:00 uri, da se nam pridružite ob predstavitvi nove knjige:

TUDI TI SI ANGEL – Ko govori duša

in na razstavo likovnih del člana RC Kranj in slikarja Janeza Štrosa.

Dogodek bo potekal v avli MESTNE OBČINE KRANJ, Slovenski trg 1.

Vabimo vas, da se pridružite zgodbi Tudi ti si Angel. V njej zdaj že dve leti zbiramo denar za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Do sedaj smo v ta namen podarili 18.000 eur. Naša želja je dinamiko akcije dvigniti, tako vas vabimo k sodelovanju.

Vsi člani Rotary klubov vključno z vašimi boljšimi polovicami prisrčno vabljeni.

Bojan Belehar, RC Kranj
Predoslje 39, 4000 Kranj
GSM 041 767-297
e-mail: rotary.kranj@gmail.com

Kako poteka akcija?

Naš prijatelj, član Rotary kluba Kranj, Janez Štros, je pred dvema letoma izdal knjigo z naslovom Tudi ti si Angel. Zdaj je na voljo druga knjiga z istim naslovom in podnaslovom Žarek upanja, v zaključnem delu je tretja, ki bo izšla konec novembra. Vsakemu, ki želi sodelovati ob podarjenih 10 eurih, podarimo knjigo z naslovom Tudi ti si Angel, ki jo lahko podarimo ob vsaki priložnosti, mami, bratu, sestri, prijatelju…

Zgodbo poznajo tudi prek meja, Hrvaška, kjer je bila tudi predstavitev in uspešna predstavitev v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Franciji in Veliki Britaniji.

Kaj smo naredili? V Kranju smo v osnovni šoli Helene Puhar opremili novo multisenzorno sobo in naredili čutno pot, v šoli Janeza Levca v Ljubljani smo pomagali z opremo gibalno senzornih sob, v društvu Sonček iz Kranja, nekaj smo namenili nevro fizioterapiji …

Cilj, ki je pred nami, je pri osnovni šoli Helene Puhar v Kranju zgraditi novo zunanje igrišče, za kar potrebujemo cca. 15.000 eur. Potem pa naprej. Vedno se bo našla ustanova, ki bo potrebovala našo pomoč.

Dragi prijatelji Rotaryjanci, verjamemo da boste tudi Vi začutili energijo v tej zgodbi in se nam pridružili. Z veseljem vam pridemo predstavit knjigo, če bi tako želeli.

Lahko jo naročite na naš naslov ali pokličete Janeza Štrosa na št. 041 630 234.

rotary
Author: rotary