Javna razprava o slovenskem zdravstvu

2. septembra 2023 je bil v sobotni prilogi časopisa Dnevnik objavljen članek o slovenskem zdravstvu z naslovom »Tako izvedite zdravstveno reformo, da vam ne bo spodletela!«. Avtor članka o reformi slovenskega zdravstva, ki je ena od prioritet slovenske družbe, je dr. Maks Tajnikar, član Rotary kluba Ljubljana Center.

Njegovi predlogi o potrebnih korakih slovenske zdravstvene politike in ureditve slovenskega zdravstvenega sistema bodo iztočnica javne razprave, ki jo Rotary klub Ljubljana Center organizira v torek, 10. oktobra 2023 ob 19. uri v kavarni Slamič.

Njegov članek je dosegljiv na naslednjih dveh spletnih naslovih:

https://www.dnevnik.si/1043031507/objektiv-nova/zdravstvena-reforma-izvedite-jo-tako-da-vam-ne-bo-spodletela

https://makstajnikar.wordpress.com/tako-izvedite-zdravstveno-reformo-da-vam-ne-bo-spodletela/

K razpravi vabimo tako tiste, ki se z njegovimi predlogi strinjajo, kot tiste, ki jih ne morete sprejeti. Še posebej so dobrodošli predstavniki političnih strank, vlade, ministrstva za zdravje in deležnikov, ki delujejo v Sloveniji na področju zdravstva ter vplivajo na zakonske rešitve.

Prosimo, da najavite svoj obisk na elektronski naslov info@rclc.si, da lahko zagotovijo ustrezno organizacijo prostora in večerje. Participacija za večerjo znaša 20 EUR na osebo in se lahko plača predhodno na TRR ali v gotovini na dogodku.

Podatki za izvedbo plačila:

Rotary Club Ljubljana Center
Kersnikova  ulica 1, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56020100255681781

Vljudno vabljeni.