Hamburg 2019: YOU ARE AN ANGEL TOO

Dragi prijatelji Rotarijci!  

Kot že veste, sta se predstavnika Rotary kluba Kranj, vrnila iz RIC V Hamburgu, kjer smo skupaj z guvernerjem Janezem Lipcem, več kot uspešno predstavili, projekt Tudi ti si Angel, s katerim pomagamo otrokom s posebnimi potrebami.

Ideja da projekt predstavimo, na konvenciji v Hamburgu, se je rodila v mesecu novembru. Beseda ali dve in akcija. Danes pa, srečni, zadovoljni, polni pozitivnih vtisov, smo se vrnili domov. Novih idej, kako naprej, nam kar ne zmanjka. Prva in največja želja, nov iziv je postaviti Fellowship of Rotarians for Children with Special Needs, mednarodno rotarijsko združenje za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. V prihajajočih dneh, tednih, ko pripravimo vso dokumentacijo, vas bomo povabili z največjim veseljem, da postanete tudi Vi, del tega lepega projekta.

Še nekaj malega o samem dogodku v Hamburgu. Samo z besedami , je to zelo težko opisati, zato si lahko pogledate film, v katerem želimo skozi sliko pričarati dogajanje na razstavnem prostoru.Projekt Tudi ti si Angel, je dejansko povezal, prijatelje Rotarijance celega sveta. Navdušenje nad projektom, ki so nam ga z besedami, nasmehi, objemi, nasveti namenili, nam je velika potrditev da smo na pravi poti. Rotarijci iz Afrike, Amerike, Indije, Europe, Azije, Rusije itd., so bili naši sogovorniki. Težko je v nekaj besedah, opisati občutke teh petih dni, bilo je noro in čudovito.

Za konec. Res hvala od srca, Janezu Lipcu, za njegov nesebični trud pri predstavitvi našega projekta, zahvala gre tudi vsem Rotary prijateljem iz Slovenije, ki so nas obiskali in podprli.

Rotary Klub Kranj      Janez Štros in Iztok Kraševec

{youtube}MvUq2HvgGcE|500|343{/youtube}

rotary
Author: rotary