Guverner Andrej Božič se udeležil Prvega Peace and Mental Health Foruma v Beogradu

Guverner Andrej Božič se udeležil Prvega Peace and Mental Health Foruma v Beogradu, organiziranega s strani Rotary Zone 21 B Public Image Team in Distrikta Srbije in Črne Gore.

Guverner Andrej Božič se je pridružil uglednim govorcem in predavateljem na Prvem Peace and Mental Health Forumu v Beogradu, ki ga je organiziral Rotary Zone 21 B Public Image Team v sodelovanju z Distriktom Srbije in Črne Gore. Forum, ki je potekal v prestolnici Srbije, je pritegnil pozornost z zanimivimi predavanji ter razpravami, osredotočenimi na pomembnost mentalnega zdravja, njegovo skrb in prepoznavanje ter nudenje pomoči.

Rdeča nit dogodka je bila posvečena osveščanju in spodbujanju razprav o pomenu skrbi za mentalno zdravje ter nudenju podpore v tej smeri. Udeležba guvernerja Andreja Božiča je poudarila njegovo zavezanost temi in pomenu vlaganja v dobrobit posameznikov skozi celovito skrb za njihovo mentalno zdravje.

Med izjemnimi govorniki je bil tudi predsednik Rotary International Gordon McInally, ki je forum uradno odprl in delil svoje misli o nujnosti poudarka na tem področju.

Guverner Andrej Božič je izrazil zadovoljstvo nad udeležbo na tako pomembnem dogodku ter izpostavil pomen nadaljnjega spodbujanja dialoga in izmenjave idej o tematiki, ki jo je forum obravnaval.

Dogodek je bil ključen korak v smeri ozaveščanja in promocije pomena mentalnega zdravja ter izmenjave najboljših praks na tem področju.