MAJA ZA MLADE: Filmska predpremiera v Koloseju

Dragi prijatelj!

Naš tradicionalni dobrodelni dogodek MAJA ZA MLADE je pred vrati. V torek 16.10.2018 si bomo v Ljubljanskem koloseju prvi na svetu ogledali najnovejšo komedijo z naslovom »Johnny English spet v akciji«. To je tretje nadaljevanje najbolj nerodnega agenta njenega veličanstva, ki se bo oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi podal v vrtoglavi pregon in divje pretepe. Glavno vlogo igra vsem znani Rowan Atkinson.

Hkrati bomo s prisotnostjo pomagali zbirati sredstva, katera bomo zopet namenili varovancem centra Janeza Levca za ureditev gibalno-senzorne sobe, ki jih učenci Organizacijske enote OŠPP Dečkova potrebujejo pri svojemu izobraževanju.

Letos bomo tradicionalno, kot vsako leto, pripravili dogodek, ki je do udeležencev časovno in organizacijsko zelo nezahteven, hkrati pa ponuja ogled svetovne filmske uspešnice z največjimi filmskimi zvezdami ekskluzivno 2 dni pred uradnim začetkom predvajanja v svetovnem merilu.

Vsi gremo radi v kino na ogled dobrega filma. Uradni napovednik: https://goo.gl/rPgfwu.

O dogodku MAJA ZA MLADE si lahko preberete tudi na https://goo.gl/T4pr95

Cena vstopnice je 15€. Zbrana sredstva bomo v celoti namenili ureditev gibalno-senzorne sobe Centra Janeza Levca.

Tudi pridobitev vstopnic je preprosta.

Naš član Marjan Čuk (041 612121) ali na elektronski naslov info@rcls.si sprejemamo prijave – rezervacije po sistemu «kdo prej pride«.

V skladu z dogovorom, vas lahko vstopnice čakajo na samem dogodku, kar vam omogoča lažjo organizacijo brez nepotrebnih dodatnih poti.

Torej se vidimo v Koloseju 16. oktobra 2018 ob 18.45.

Hvala za udeležbo.

Rotary Club Ljubljana Šiška

rotary
Author: rotary