Drugi RMBf dogodek 2023/2024- Faze podjetniškega procesa, pasti in kako se jim lahko izognemo?

Spoštovani.

Vljudno vas vabim, da se nam pridružite na drugem RMBf dogodku v novem rotarijskem letu 2023/24, ki ga bo vodil Rok Stritar, s temo: Faze podjetniškega procesa, pasti in kako se jim lahko izognemo?

Faze podjetniškega procesa vključujejo ideacijo, načrtovanje, financiranje, izvajanje in rast podjetja. Med tem procesom se podjetniki srečujejo s pastmi, kot so neustrezna tržna raziskava, pomanjkanje kapitala in nezadostno upravljanje tveganj. Izogibanje tem pastem zahteva temeljito pripravo, mentorstvo in prilagodljivost.

Rok je ustanovitelj in direktor spletne trgovine za gorniško opremo Kibuba. Ne dolgo nazaj je opustil svoje delo na ljubljanski Ekonomski fakulteti, kjer je v letih od 2004 do 2016 deloval kot predavatelj za podjetniške predmete ter se popolnoma posvetil razvoju podjetja. V preteklosti pa je deloval tudi v razvojni skupini Centra za eksperimentalno mehaniko Fakultete za strojništvo in razvoj programske opreme za podporo delovanja Izobraževalnega centra za jedrsko tehnologijo Inštituta Jožef Stefan.
Z obsežnim znanjem o podjetništvu in s kompetencami na področju razvoja poslovnih modelov bootstrappinga, upravljanja in celostnega razvoja podjetja je mentoriral že številnim podjetjem, kot so Optiprint, Diagemnomi, Lango, Rast tim in druge.

Srečanje bo potekalo 14. 11. 2023 s pričetkom ob 18.00 uri, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v učilnici P-120 (nasproti MBA učilnice).

Lepo prosim, da mi potrdite vašo udeležbo preko spletnega obrazca.

Povezava do obrazca: https://forms.gle/9xJDPTy5E6VJvYyh9

Iskreno se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam,

Tijana Janković

rotary
Author: rotary