Dobrodelni kulinarični večer

Člani Humanitarnega društva Rotaract club Maribor vas vabimo na 9. Dobrodelni kulinarični večer, v soboto, 26. novembra, ob 20. uri, v vinoteko restavracije Rožmarin.

Ob sproščeni glasbeni spremljavi bo za pogostitev poskrbljeno z izbranimi kulinaričnimi dobrotami izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin. Izdelki dražbe zaenkrat ostajajo skrivnost, srečo pa boste lahko preizkusili s sodelovanjem v srečelovu, katerega glavna nagrada predstavlja enodnevni adventni izlet za dve osebi.

Zbrana finančna sredstva bomo namenili Sončku – Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo, katerega cilji so pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim s cerebralno paralizo in sorodnimi invalidnostmi pri njihovem vključevanju v socialno okolje.

Z zbranimi sredstvi bomo društvu omogočili nakup didaktičnih pripomočkov za otroke v procesu rehabilitacije ter vozila za prevoz najtežje gibalno oviranih otrok in odraslih na vozičkih.

Cena vstopnice za eno osebo znaša 25 EUR in zajema donacijo, večerjo ter pijačo dobrodošlice.

Vstopnico je mogoče kupiti v Rožmarinu, Gosposka ulica 8, Maribor, vsak dan med 8. in 24. uro ter pri Nini Golob Žvajker ali Dei Gojčič.

Več informacij lahko najdete v priloženem vabilu.

Nina Golob Žvajker
predsednica Rotaract kluba Maribor

VABILO

rotary
Author: rotary