Dobrodelni kulinarični večer RAC Maribor

Spoštovani,

člani Rotaract kluba Maribor bomo tudi v letošnjem letu poskrbeli, da boste v naši družbi preživeli prijeten večer, ki bo dobrodelno in kulinarično obarvan, zato vas vabimo na 11. dobrodelni kulinarični večer s pokušnjo GIN-ov, ki bo v soboto 24. novembra 2018, ob 20. uri, v vinoteki restavracije Rožmarin.

Na dogodku bo za pogostitev poskrbljeno z izbranimi dobrotami izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin, za zabavo bosta poskrbela Di ter saksofonist. Dobrodelna sredstva bomo zbirali s prodajo vstopnic, srečo pa boste lahko preizkusili s sodelovanjem v srečelovu, z bogatimi nagradami.

Zbrana sredstva bomo letos namenili Društvo namesto pike vejica. Društvo »Namesto pike, vejica« je društvo, ki je združilo starše, sorodnike in prijatelje otrok, ki imajo najrazličnejše težave v razvoju, predvsem v gibanju. Društvo ima 50 članov iz treh slovenskih regij (štajerska, Pomurje in Koroška) in redno pomaga 36 otrokom in mladostnikom z najrazličnejšerni težavami v razvoju (cerebralna paraliza, Downov sindrom, epilepsija, motnje v duševnem razvoju ipd.) Vsi v društvo delajo izključno v dobro njihovih otrok ter povsem prostovljno, kar pomeni, da nobena funkcija v društvo ni plačana, ampak se res vsa zbrana sredstva razdelijo enakomerno med vse otroke za plačilo zasebnih nevrofiziterapevstkih obravnav in nakupa dragih medicinskih pripomočkov, ki jih zdravsteno zavarovanje ne krije. Brez ustrezne in zadostne terapevtske obravnave njihovi otroci ne bi dosegali sedanjega napredka v svojem življenju, zato se je društvo obrnilo na nas in odločili smo se, da jim podarimo donacijo celotnega izkupička dobrodelnega kulinaričnega večera.

Cena vstopnice za eno osebo znaša 25 EUR in zajema donacijo, večerjo ter 2x GIN&Tonic.

Vstopnico je mogoče kupiti v Rožmarinu, na Gosposki ulici H v Mariboru, vsak dan med 8. in 24. uro ter pri Reneju Kozarju ali Špeli Strašek.

Vljudno vabljeni!

Kontakt:
Rene Kozar, predsednik RAC Maribor, tel: 041 337 840, e-mail: rene.kozar@gmail.com
Špela Strašek, sekretarka RAC Maribor , tel: 051 419 929, e-mail: scela strasek@hotmail.com

MENI

HLADNO – bife:
Domača pašteta z brusnicami
Namaz z bučnim oljem in bučnimi semeni
Pečena šunka v testu in hrenova krema
Izbor slovenskih in tujih sirov
Zelene in črne olive, sušeni paradižniki
Topla foccacia s panceto in rožmarinom

TOPLO – postreženo:
Poširan losos in bearnaise s koprcem
Štajerski suho zorjen rumpsteak na mladih
solatah in rukoli

SLADICE – bife:
Mousse bele in temne čokolade
Tiramisu s karameliziranimi mandlji in čilijem

2 x GIN pokušnja gratis

rotary
Author: rotary