Dobrodelni koncert in srečanje Rotary klubov Slovenije

Spoštovani prijatelji!

Priprave na dobrodelni dogodek Rotary kluba Ljubljana Ilirija, v sodelovanju s klubi JV regije, so v teku in vezano na slednje so datumi in vsebina že dogovorjeni.

Dobrodelni koncert bo v četrtek, 17. maja 2018, ob 19.30 uri v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju. Za vsebinski del bodo poskrbeli Big band Orkestra Slovenske vojske ter solistki Elda Viler in Ana Dežman.

Želimo si sodelovanja vseh in na tem mestu prosim vse prijatelje in člane kluba, da se z udeležbo odzovete. Cilj in namen dobrodelnega koncerta je, da naredimo dobro delo in obenem izkoristimo trenutek za srečanje in medklubsko druženje. S tem namenom bomo k udeležbi pozvali vse slovenske Rotary klube, da priložnostno srečanje na Dolenjskem izkoristijo kot klubsko tedensko srečanje.

Na koncertu zbrana sredstva bomo namenili za letovanje otrok oziroma njihovi udeležbi na taboru Soča.

Na vseh nas je, da pokažemo pripravljenost družiti se z ljudmi, ki se podpirajo, ki se razumejo in imajo podobne poglede na dogajanje okoli sebe. Zato si vzemite čas za prijatelje.

Predsednike in tajnike klubov prosimo, da posredujejo informacijo svojim članom, da svojo udeležbo na dobrodelnem dogodku potrdijo čimprej.

Vstopnice po 15,00 EUR so na razpolago pri Dušanu Peterkoviču peterkovicd@gmail.com.

Dobrodošli na Dolenjskem!

Dušan Peterkovič, predsednik RC Ljubljana Iliria
Martina Ring, predsednica Odbora za medklubsko sodelovanje

rotary
Author: rotary