Dobrodelna predpremiera filma

Cenjeni prijatelji,

že deveto leto zapored vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na našem največjem dobrodelnem dogodku — Maja za mlade. Sedmo leto zapored sodelujemo s Centrom Janeza Levca v Ljubljani. Z vašo pomočjo smo doslej varovancem centra opremili dve sobi za pomirjanje, zgradili novo košarkarsko igrišče, tekaško stezo z doskočiščem, kupili dvižno ploščad in lani še interaktivne table za šolo.

Letos želimo zbrati denar, s katerim bi gojencem doma na Karlovški omogočili tisto osnovno, kar potrebuje vsak otrok — igrala za igro. Ja, zgolj varna igrala, nekaj, kar bi moralo biti samoumevno! Pa žal ni, saj na dvorišču doma, kjer je bila pred leti več igral, zdaj sameva le eno, pa še to ne dosega osnovnih varnostnih standardov. Z vašo pomočjo bomo zagotovili, da se bodo otroci in mladostniki iz doma lahko varno igrali!

Prav zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in se zabavate ob dobri komediji, ob tem pa še prispevate, da bodo otroci lahko otroci. In ne samo to, po predstavi ste vabljeni še na tradicionalni sprejem našega kluba. Vabljeni torej na dobrodelno predpremiero filma “Dojenček Bridget Jones” v ljubljanskem Koloseju v torek, 13. septembra 2016, ob 18.45. Denar od vstopnic, ki stanejo 15 EUR, in prispevke donatorjev, bomo namenili
za naš projekt.

Za nakup vstopnic se prosim obrnite na Igorja Kadunca, in sicer na telefon: 040-641-879.

Vljudno vabljeni!

Aleš Kocjančič,
predsednik 
Rotary kluba Ljubljana-Šiška 

VABILO Maja za mlade – ogled filma

rotary
Author: rotary