DOBRODELNA OPERNA PREDSTAVA “TRAVIATA A3” – VABILO NA NEPOZABEN VEČER UMETNOSTI IN SOLIDARNOSTI

🎭 DOBRODELNA OPERNA PREDSTAVA “TRAVIATA A3” – VABILO NA NEPOZABEN VEČER UMETNOSTI IN SOLIDARNOSTI 🎭
Rotary klub Sevnica v sodelovanju z glasbenim gledališčem Figaro vam s ponosom predstavlja dobrodelno operno predstavo “Traviata A3” po knjigi “Dama s kameljami” Alexandra Dumasa. Skupaj bomo doživeli izjemen umetniški dogodek, ki bo hkrati prispeval k pomoči prizadetim v nedavnih poplavah v Sloveniji.
Datum: Petek, 15. september 2023
Ura: 19.30
Kraj: Grajski park Gradu Sevnica
🎼 O PREDSTAVI “TRAVIATA A3” 🎼
Ta čudovita glasbeno-gledališka predstava je povzeta po Dumasovi drami “Dama s kameljami”, v kateri se prepleta tragična zgodba mlade pariške kurtizane Violette s težko izbiro med družbeno sprejemljivim in narekom srca. Skozi to univerzalno zgodbo bomo aktualizirali pomen preseganja socialnih razlik in nemoči, s katero se soočamo še danes.
🌟 ZASEDBA VLOG 🌟
Violetta Valéry, kurtizana: URŠKA KASTELIC – sopran
Alfred Germont: BLAŽ GANTAR – tenor
George Germont, Alfredov oče: ZDRAVKO PERGER – bariton
Pripovedovalka: GAJA FILAČ
Klavir: KAYOKO IKEDA
Scena in kostumi: GLASBENO GLEDALIŠČE FIGARO
🤝 DOBRODELNA NOTA 🤝
Celoten izkupiček od vstopnic bo namenjen pomoči prizadetim v nedavnih poplavah v Sloveniji. Vaša prisotnost na dogodku bo neposredno pomagala tistim, ki so v stiski.
💲 CENE VSTOPNIC 💲
Predprodaja: 25 EUR
Redna prodaja (na dan dogodka): 30 EUR
🎟️ VSTOPNICE SO V PRODAJI 🎟️
Vstopnice lahko kupite v TA Doživljaj, Cvetličarni Zelena Pika in Gostišču Dolinšek. Naročite jih lahko tudi po e-pošti: rotaryklubsevnica@gmail.com ali po telefonu: 031 653 122 (Ana).
Pridružite se nam na tem nepozabnem večeru umetnosti, kulture in solidarnosti. Vaša udeležba bo pomenila veliko za podporo prizadetim in hkrati boste deležni vrhunskega glasbenega doživetja.
Spremljajte nas na naši spletni strani in Facebooku za več informacij ter promocijo dogodka. Veselimo se srečanja z vami!
Za dodatne informacije se obrnite na rotaryklubsevnica@gmail.com ali 031 653 122 (Ana).
Rotary klub Sevnica
rotary
Author: rotary