Dobrodelna lutkovna predstava “Čebela Medela”

Dobrodelna lutkovna predstava “Čebela Medela”

Vabljeni v čarobni svet narave!

Rotary klub Sevnica vas vabi na dobrodelno lutkovno predstavo “Čebela Medela”, ki bo potekala v torek, 21. novembra 2023, ob 18. uri v dvorani Alberta Felicijana na Gradu Sevnica.

Čebela Medela nas bo popeljala v čudovit svet naravnega ravnovesja, samooskrbe, zdravilnih zelišč in večnih zakonitosti velike Narave. Skupaj z gozdno vilo Silvo Silvano in drugimi lutkami, ki prebivajo v naših gozdovih, bomo spoznavali vrtičke zdravja, zelenjave, sadnih dreves ter se naučili o nabiranju gozdnih sadežev in plodov.

Osrednje sporočilo predstave je ozaveščanje o pomenu odgovornega odnosa do narave, našega največjega bogastva, ki smo ga prejeli v dar od naših prednikov. Naravo moramo negovati, varovati in odgovorno predati našim potomcem.

Lutkovno predstavo bodo izvedli izkušeni lutkarji Grajskega lutkovnega gledališča Sevnica.

Vstop na dogodek je prost, vendar bomo veseli prostovoljnih prispevkov, ki bodo v celoti namenjeni za pomoč otrokom iz poplavljenih območij.

Pridružite se nam, da skupaj ustvarimo čarobno doživetje ter pomagajmo tistim, ki to najbolj potrebujejo. Vaša prisotnost je že prispevek k boljšemu jutri!

Org. Rotary klub Sevnica v sodelovanju z Grajskim lutkovnim gledališčem Sevnica

www.rotary-sevnica.si

rotary
Author: rotary