Česa nam o zdravju in nastanku bolezni ne povedo?

Vljudno vabljeni na predavanje »ČESA NAM O ZDRAVJU IN NASTANKU TER SPREMLJANJU BOLEZNI NE POVEDO?«, ki bo v torek 2. februarja, s pričetkom ob 19.30h v gostilni Pr’ Kopač na Brezovici.

ČESA NAM O ZDRAVJU IN NASTANKU TER SPREMLJANJU BOLEZNI NE POVEDO?
KAKŠNO VLOGO PRI VSEM SKUPAJ IGRA VSAKODNEVNI STRES IN DANAŠNJI TEMPO ŽIVLJENJA?

Bi želeli slišati nekaj povsem novega s področja zdravja? Nekaj inovativnega? Informacije in dejstva, ki so vam lahko v veliko pomoč, pri spremljanju in ohranjanju svojega zdravja? Nekaj, česar do sedaj morda še niste slišali? Poleg dragocenih informacij tudi nekaj, kar ima številne prednosti, od sedaj pa je na voljo tudi v Sloveniji? In to na najvišjem možnem nivoju?

Živimo namreč v družbi, kjer je tempo življenja zelo hiter, kjer smo konstantno pod stresom in kjer nimamo več časa zase. To so samo nekateri od dejavnikov, zaradi katerih je v naši družbi čedalje več ljudi bolnih, čeprav v vsej zgodovini nismo prejeli toliko zdravil, kot jih prejmemo sedaj, bolezni srca in ožilja ter rak, pa sta vodilna vzroka smrti.

KJE SE SKRIVAJO »PRAVI« VZROKI IN KAKO UČINKOVITO UKREPATI?

Kako se temu izogniti? Kje so »skriti« vzroki nastanka kroničnih bolezni? Kakšna je vloga vsakodnevnega stresa v tem procesu? Kako preprečiti nadaljnji razvoj bolezni? Kako izničiti posledice delovanja stresa na organizem? Kako lahko v današnjem času povsem enostavno vzdržujemo svoje zdravje in preprečimo nastanek bolezni? Kako bolezen zaznati, še preden preide v klinično fazo, torej že na samem začetku njenega nastanka? Katera neinvazivna in človeku prijazna diagnostična metoda nam to omogoča?

KLJUČNE INFORMACIJE IN DODANA VREDNOST ZA VAS

Menimo, da bi vam odgovori na zgoraj navedena vprašanja, lahko bili v veliko pomoč pri skrbi za ohranjanje in vzdrževanje svojega zdravja. Konec koncev, bi naj namreč zdravje, bilo prioriteta številka 1 v življenju vsakega posameznika.
Pridite na interaktivno predavanje o zdravju, na način, ki bo jasen, izredno zanimiv in vsem razumljiv ter popolnoma drugačen od »vsakodnevnih« nasvetov in predavanj s področja zdravja.

Predavatelj: Davor Bilić, certificirani medicinski termografist

Se vidimo v torek, 2.februar, ob 19.30 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici.

Svojo udeležbo prosim potrdite na email tomaz.leposa@gmail.com, ali na 031 690 860. Število mest je omejenih na 40!

Prostovoljni prispevek znaša 10€ na osebo.

Veselimo se srečanja z vami,

Tomaž Lepoša
Rotary kluba Ljubljana Barje

 

rotary
Author: rotary