Čas je za hekanje (časa) – Uroš Ferlin

Dragi prijatelji Rotary kluba Logatec!

Zaradi izjemnega zanimanja ponavljamo POPR predavanje “Čas je za hekanje (časa)”, strokovnjaka za pametno porabo časa Uroša Ferlina. Ponovitev bo v sredo, 11. novembra, ob 19. uri na Brezovici v gostilni pr’Kopač.

Nepozabno predavanje bo spremenilo vaš pogled na čas, ki ga namenite vašemu življenju in poslu. Spoznali boste formulo, ki je podjetju Apple omogočila, da je eno najuspešnejših podjetij na svetu pri pametni porabi časa in pridobivanju novih kupcev. Vedno več je informacij na voljo, posel se hitreje odvija in vse več je motenj v komunikaciji. Dobili boste vpogled v to, kako obvladati vaš čas in se osredotočiti na tiste stvari v vašem živjenju in poslu, ki so za vas najpomembnejše.

Na predavanju boste izvedeli:
kako vaš čas izkoristiti pametneje,
zakaj je Apple najuspešnejše podjetje pri organizaciji časa in pridobivanju kupcev,
kako ostati v vsaki situaciji osredotočen.
  Več o predavanju >>

Se vidimo v sredo, 11. 11., ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev. 

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico najkasnje do torka, 10.11., do 12h. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si .

Prispevek za pogostitev znaša 15 € (za člane Rotaract klubov pa 7 €) in je namenjen pogostitvi in donaciji za nakup pretočnega citometra za predčasno odkrivanje revmatskih bolezni za UKC.

Veselimo se srečanja z vami,
Mag. Simon Meglič