Blockchain tehnologija in kripto valute

Vljudno vas vabimo, da se nam v torek, 24. oktobra, pridružite na predavanju, ki bo tokrat osredotočeno na zelo aktualno temo Blockchain tehnologij in trgovanja s kripto valutami. Naš gost bo strokovnjak s tega področja Primož Cimerman.

Primož Cimerman je znan kot ustanovitelj največjega zdravstvenega portala med.over.net. Ima 20-letne izkušnje s področja informacijskih tehnologij, njegova specialnost so obnašanje in vedenje ljudi preko socialnih omrežij, kot tudi PR in marketing. Kot strokovnjak na IT področju se je kmalu spoznal tudi z Blockchain tehnologijo in kripto valutami, ki so trenutno njegov fokus. S skupino strokovnjakov je pričel postavljati popolnoma nov ekosistem za trgovalce in vlagatelje v kripto svet, ki temelji na zaščiti potrošnika pred nevarnostmi, ko vstopajo v ta svet.

Bil je vedno pred časom in se je kot pionir ukvarjal s stvarmi, za katere so menili, da so neperspektivne. Enako to počne tudi danes, saj pravi, da je digitalizacija denarja neizbežen proces, ki se bo samo še nadaljeval.

Dobimo se v hotelu Cubo (sejna soba v kleti) ob 19.30 uri.

Vabljeni!

RC Ljubljana Grad

rotary
Author: rotary