ANDREJ DRAPAL – DOBRODELNOST IN SOLIDARNOST

Dragi rotarijski prijatelji.

Rotary klub Ljubljana vas vabi, da nas obiščete v sredo, 11. 10. 2023 ob 19:30, lokacija Rotary salon – Grand hotel Union in prisluhnete predavanju DOBRODELNOST IN SOLIDARNOST, predavatelj Andrej Drapal.

V mesecu oktobru začenjamo nov tematski sklop predavanj in sicer na temo dobrodelnosti. Naš gost bo Andrej Drapal, filozof, publicist, tviteraš, poslovni svetovalec, podjetnik; provokator, študent, prinašalec slabih novic, bloger www.andrejdrapal.com , X-ar pa tudi bivši kulturnik in urednik.

Na predavanju osredotočil na ključna družbena vprašanja.  Kaj je civilna družba? Ali je dobrodelnost solidarnost? Kje se za Rotary konča solidarnost in kje se začne dobrodelnost?  To bo prvo oktobrsko predavanje iz sklopa na temo dobrodelnosti.

NAJAVITE SVOJ OBISK : tanja.blazic07@gmail.com   / GSM: 040 829 610

za vse prisotne strežena večerja – prispevek 17 €.

 

PREDAVANJA V RC LJUBLJANA V ROTARIJSKEM LETU 2023/24

V rotarijskem letu 2023/24 uvajamo v RC Ljubljana tematske sklope predavanj s katerimi želimo pomembne teme nasloviti z več zornih kotov. Z veseljem napovedujemo mesečne tematske sklope predavanj z zanimivimi govorci.

OKTOBER – DOBRODELNOST

Dobrodelnost in solidarnost – Andrej Drapal;  Psihologija dobrodelnosti – Andrej Vičič

NOVEMBER – KLIMATSKE SPREMEMBE

Vabimo Vas, da nas obiščete.

Predavanja v RC Ljubljana so že preko tridesetletne tradicije kluba  sinonim sredinih klubskih srečanj, kjer sledimo ideji treh predavanj vsak mesec, vsaka prva sreda v mesecu pa je namenjena druženju članov kot klubski večer.

BLAŽ ŠTERK

Predsednik 2023/2024

 

 

rotary
Author: rotary