Adijo Singapur – dobrodošel Calgary

Rotary International Convention v Singapurju se je zaključil z optimizmom, ob tem pa so že povabili na naslednjo konvencijo, ki bo 2025 v Calgaryju.

Po petih dneh prijateljstva, navdušenja in kulturnih povezav se je Rotary International Convention 2024 v Singapurju zaključil s poudarkom na prihodnosti. Govorniki so poudarili Rotaryjevo trajno poslanstvo spodbujanja miru in dobre volje ter predstavili srečanje naslednjega leta v Calgaryju v Kanadi.

Tudi Calgary napoveduje zanimive razprave, priznane govorce in raziskovanje poučnih tematskih delavnic v čudoviti pokrajini Calgaryja, ki se nahaja sredi slikovitih Kanadskih Skalnih gora.

Napolnjeni s prijateljstvom in duhom sodelovanja boste lahko izmenjali najboljše prakse, inovativne projekte in oblikovali življenjske povezave s sočlani spreminjevalci sveta iz vsega sveta.

Sodelujte v tem prelomnem, edinstvenem dogodku in doživite čarovnijo vsepovsod na Rotary International Convention 2025 v Calgaryju, Kanada, od 21. do 25. junija 2025. Več na https://convention.rotary.org/en-us/.