4. PIKIN TEK – 24 urni humanitarni ultra tek Velenje

Spoštovani, 

Rotary klub Velenje in Triatlon klub Velenje z lokalnimi športnimi ter humanitarnimi organizacijami (Športna zveza Velenje, Festival Velenje, Rotarakt klub Velenje) pripravlja 4. PIKIN TEK, ki bo potekal ob velenjskem jezeru.

Tek je humanitarne narave in ga podpira MO Velenje v sodelovanju z ostalimi akterji Pikinega festivala. Dogodek je uvod v letošnji Pikin festival.

Tek bo v soboto, 15.09.2018 ob 18. uri in bo potekal 24 ur, do do 18. ure v nedeljo 16.09.2018. Namen teka je privabiti tekače, športnike in ljudi dobre volje, da se udeležijo prireditve in da v terminu dogodka pretečejo ali prehodijo poljubno dolgo progo ter z prostovoljnimi prispevki omogočijo otrokom športne počitnice.

Začetek in trajanje teka oz. hoje si vsak udeleženec določi sam, torej znotraj 24 ur, od sobote ob 18.00 do 18.00 ure v nedeljo.

Vsak udeleženec, ki bo prispeval prostovoljno štartnino bo za svoj športni in humanitarni prispevek nagrajen s spominsko štartno številko ter certifikatom dobrodelnosti. Vsa sredstva v obliki prostovoljne štartnine se bodo 100% donirala medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, ki bo z zbranim zneskom skupaj z Rotary klubom Velenje ter športno unijo Slovenije, popeljala otroke na športne počitnice.

V želji da podprete humanitarnost 4. Pikinega teka vas vabimo k sodelovanju!

Športni pozdrav,

Mitja Tašler, predsednik 3K Velenje (041 334 028)

Robert Bah, predsednik Rotary kluba Velenje (041 690 050)

rotary
Author: rotary