Lepe praznike in srečno 2024

Spoštovane članice in člani Rotary klubov.

Ob koncu tega zahtevnega leta se želim obrniti na vsakega posameznika med vami s iskrenimi besedami hvaležnosti in ponosa. Leto 2023 nas je postavilo pred izzive, ki so zahtevali našo skupno moč, vztrajnost in predanost. Z veseljem ugotavljam, da smo se kot Rotary člani izkazali v vsej svoji veličini.

Ponosen sem na naše kolektivno prizadevanje in solidarnost v času nedavnih poplav. Vaša nesebičnost in pripravljenost pomagati so prinesle olajšanje tistim, ki so bili prizadeti, ter izkazale moč naše skupnosti. Skupaj smo dokazali, da je naše poslanstvo več kot le besede, ampak dejanja, ki spreminjajo življenja.

Poleg tega sem navdušen nad delom naših odličnih klubov. Vsak od njih je s svojo edinstveno vizijo in predanostjo prispeval k rasti in razvoju našega Rotary gibanja. Naše klube odlikujejo ne le vrednote, ampak tudi dejavna skrb za skupnost, kar nas povezuje in nas dela močnejše.

Ob bližajočem se božiču vam iz srca želim miru in topline. Naj bodo ti praznični dnevi napolnjeni z radostjo, ljubeznijo in srečo, ki jo delite s svojimi najbližjimi. Hkrati pa si želim, da bi prestopili prag v leto 2024 z optimizmom in zavedanjem, da imamo še veliko priložnosti za uresničitev svojih ciljev.

Naj bodo prazniki čarobni in polni topline ter naj nas novo leto popelje v obdobje uspeha, sreče in izpolnjenih sanj.

Srečno!

Andrej Božič, DG