Menu

7. IFMR European meeting, Ljubljana 1.-3.6.2012

06-Joze in Cornelius vesta kamMed 1. in 3. junijem 2012 smo v našem distriktu uspešno izvedli 7. Evropsko srečanje rotarijcev motoristov (IFMR), ki ga je organiziral IFMR Chapter Slovenija.

Tridnevni program se je izvedel nad pričakovanji, kar dokazuje tudi izredno zadovoljstvo vseh udeleženih.

Teh je bilo kar 79 iz 10 držav (Švedska, Norveška, Danska, Belgija, Francija, Švica, Avstrija, Nemčija, Italija in Slovenija), oziroma iz 42 Rotary klubov in 18 distriktov. Skupno število motorjev je bilo 69, pridružila pa sta se nam še gosta Danijel Andoljšek (motorist reševalec) ter Marjan Božič (A-Cosmos, predsednik BMW moto kluba).

Pomen dogodku je dodala tudi podpora in udeležba Corneliusa Neuferta, svetovnega tajnika in podpredsednika IFMR.

Ob spoznavanju Slovenije in prijateljskemu druženju, pa smo dokazali, da smo predvsem rotarijci, saj smo Enoti reševalcev motoristov iz Reševalne postaje UKC Ljubljana donirali profesionalni defibrilator LIFEPACK 1000.

Sredstva za defibrilator smo zbrali udeleženci IFMR srečanja, člani RC Domžale, udeleženci letošnjega PETS/SETS seminarja in sponzor A-Cosmos d.d..

Svoj prispevek dogodku sta dala tudi Anton Končnik, ki se nam je pridružil med kosilom na Bledu in Otmar Zorn, ki je bil prisoten na slavnostni večerji in podelitvi defibrilatorja.

Dogodek pomeni veliko čast in vzpodbudo za vse obstoječe in bodoče člane IFMR Chapter Slovenija.

Jože Ban
Predsednik IFMR Chapter Slovenija
PP RC Domžale
DRFCC D1912

Poglejte slike v Galeriji slik:
 galerija

IFMR  predstavitev:
ifmr-predstavitev

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia