Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO

Spoštovani

Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti globalno izkoreninjenje otroške paralize. Pobudnik je Bashar Asfour, rotarijec, ki je hudo okužbo s težavo paralize nog preboleval že od otroštva.

Za promocijo globalnega projekta Rotary International pod geslom “Together, We can End Polio”, Bashar začne potovanje skozi 16 evropskih držav in v četrtek, 12. 10. 2023 ga bomo pozdravili v našem Distriktu, kjer se bo srečal s kolegi Rotarijci, prijatelji in podporniki. Druženje z Basharjem bo ob 11. uri v konferenčni sobi Podjetja Zorn, Stegne 23a, 1000 Ljubljana.

Rotary si že več kot 35 let prizadeva za izkoreninjenje otroške paralize. Naš cilj, da rešimo svet te bolezni, je bližje kot kdaj koli prej.

Z ozaveščanjem, izobraževanjem in zbiranjem sredstev je bilo narejeno veliko delo. Rotary je skupaj s partnerji zmanjšali pojavnost otroške paralize za 99,9 %.

Člani Rotaryja so prispevali več kot 2,1 milijarde dolarjev in nešteto prostovoljnih ur za zaščito skoraj 3 milijard otrok v 122 državah pred to paralizirajočo boleznijo. Rotarijska zagovorniška prizadevanja so imela vlogo pri odločitvah vlad, da prispevajo več kot 10 milijard dolarjev za prizadevanja.

Veseli smo, da vas lahko povabimo na naš skupni rotarijski dogodek, ki bo priložnost za vse, da se skupaj posvetimo pomembnim ciljem.

Lepo vabljeni.