Uredite KLUBSKE PODATKE za rotarijsko leto 2024/2025

Dragi predsedniki in tajniki Rotary klubov.

Da bomo imeli pravočasno urejene vse stvari, ki jih zahteva Rotary International, vas s tem mailom opominjam, kaj je do 30. 6. potrebno urediti:

V My Rotary-ju posodobite VSE KLUBSKE PODATKE: Pooblaščeni za posodabljanje podatkov ste predsednik, tajnik, zakladnik kluba.

KAJ PREGLEDATI IN UREDITI?

 1. Vpisati nove sprejete člane, ki še niso vpisani.
 2. Vpisati funkcionarje kluba za rotarijsko leto 2024/2025: predsednik, tajnik, zakladnik in ostale. Prav tako je potrebno člane, ki bodo naslednje leto še naprej opravljali iste vloge, ponovno prijaviti.
 3. Preverite in posodobite kontaktne podatke funkcionarjev, kot so poštni naslov, e-poštni naslov in telefon.
 4. Stalni elektronski naslov kluba (če ga imate).
 5. Naslov kluba, dan in ura srečanja kluba.
 6. Stalni poštni naslov kluba, na katerega lahko vsi uradniki kluba prejemajo svojo pošto (če je na voljo).
 7. Kontaktna telefonska številka kluba.

 

KJE UREJAM PODATKE?

Klubske funkcionarje lahko dodajate, urejate ali odstranjujete na strani My Rotary v razdelku »Club Administration«, kjer lahko zamenjate ali odstranite trenutnega ali prihajajočega uradnika Rotary kluba.

Druga možnost za ureditev sprememb je tudi, da pošljete informacije po e-pošti na RI Data Services na naslov data@rotary.org.

KAJ JE ŠE POTREBNO UREDITI?

Potrebno je oddati vlogo za registracijo spremembe zastopnika kluba na najbližjo Upravno enoto.

Poleg izpolnjene vloge priložite zapisnik sestanka skupščine kluba, kjer ste s sklepom sprejeli novega predsednika, in kopijo osebnega dokumenta novega predsednika/zastopnika.

 

 

 

Ko se pripravljamo na prihajajoče rotarijsko leto 2024/2025, vas prijazno opominjamo, da posodobite informacije vašega kluba v My Rotary. Zagotavljanje, da so vsi podatki aktualni in natančni, je bistveno za učinkovito komunikacijo in koordinacijo znotraj naše Rotary skupnosti.

Ključne naloge:

 1. Posodobite informacije o klubu:
  • Preverite in uredite podrobnosti kluba za rotarijsko leto 2024/2025.
  • Poskrbite, da so vsi podatki o funkcionarjih ažurirani.

     2. Osvežite in dopolnite informacije o članih:

  • Preglejte in posodobite kontaktne podatke vseh članov.
  • Dodajte manjkajoče podatke, kot so vloge in funkcije članov v klubu.

Vaša pravočasna pozornost na te naloge nam bo pomagala vzdrževati natančne zapise in zagotoviti nemoteno delovanje skozi celotno rotarijsko leto. Prosimo, da te posodobitve dokončate do 30. junija 2024, da omogočite dovolj časa za preverjanje in prilagoditve.

Če potrebujete pomoč ali imate kakršna koli vprašanja, se prosimo obrnite na podporno ekipo na data@rotary.org ali info@rotaryslovenija.org.