Rotary D1912 Blog Novice Skupaj za solidarnost: Rekordna zbrana sredstva na Dobrodelni tržnici v Celju

Skupaj za solidarnost: Rekordna zbrana sredstva na Dobrodelni tržnici v Celju

V soboto, 16. septembra 2023, se je v mestnem središču Celja odvijala že 11. tradicionalna dobrodelna tržnica v organizaciji Rotary kluba Celje, ki je združila Rotary in Lions klube in njihove podmladke, Inner Wheel klub, društvo Enostavno pomagam, Fakulteto za zdravstvene vede v Celju in prostovoljce OŠ Lava. Dogodek je postal že prava tradicija v dobrodelnem delovanju, kjer se združijo moči za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.
Rotary klub Sevnica in Rotaract klub Sevnica sta se pridružila tej hvalevredni pobudi. Na stojnici smo ponudili širok nabor izdelkov, med katerimi so bili unikatni rokodelski izdelki skupine Marjetice iz DU Sevnica, domača mazila in izdelki iz zelišč, okusne čokoladne sladice Sanje Slemenšek ter sočna jabolka iz kmetije Zagorc z Orehovega pri Sevnici.
Skupaj z ostalimi sodelujočimi smo združili moči in zbrali izjemnih 3.127 evrov, ki bodo namenjeni prizadetim v ujmah in poplavah. Zavod Celeia Celje in Mestni marketing sta podprla dogodek, povezujoč združeno tržnico s prireditvijo “Vince in rolce”, ki se je odvijala hkrati s sejmom. Slogan letošnje tržnice je v srcih vseh udeležencev pustil globok pečat: “Povezana in pravična skupnost sta odlična osnova za dobro in varno počutje vsakega posameznika”.
Skupaj smo dokazali, da je združena skupnost močna in sposobna nesebičnega dajanja.
Čestitke vsem sodelujočim in prispevajočim za uspešno dobrodelno tržnico!
Rotary klub Celje
Author: rotary

Exit mobile version