Rotary D1912 Blog Novice S 1. julijem prevzema guvernerstvo Miroslav Štravs

S 1. julijem prevzema guvernerstvo Miroslav Štravs

Z velikim ponosom in navdušenjem vam predstavljamo našega prihodnjega guvernerja Distrikta 1912, Miroslava Štravsa. Miro Štravs, magister znanosti Univerze v Ljubljani, Fakultete za elektrotehniko, je že vrsto let nepogrešljiv član Inženirske zbornice Slovenije, kjer uspešno deluje kot pooblaščeni inženir elektrotehnične stroke.

V zadnjih letih je Miro Štravs opravljal funkcijo Svetovalca poslovodstva za strategijo, regulacijo in varnost pri podjetju T-2, kjer je še dodatno utrdil svoj ugled strokovnjaka. Njegovo obsežno strokovno znanje potrjujejo številni članki, ki jih je napisal in objavil, tako v lokalnih kot tudi v mednarodnih publikacijah. Poleg tega je bil redni predavatelj na strokovnih srečanjih, tako doma kot v tujini, ter aktiven udeleženec številnih konferenc in okroglih miz.

Miroslav Štravs se ponaša tudi s številnimi potrdili in certifikati, pridobljenimi na področjih vodenja, prodaje in elektronskih komunikacij. Ta dodatna usposobljenost mu daje trdno strokovno podlago za prevzem vloge guvernerja Distrikta 1912.

V Rotary organizacijo se je Miro Štravs včlanil leta 2006 v klubu Ljubljana Center, kjer je skozi leta zasedal več vodilnih položajev, vključno s funkcijama klubskega sekretarja in predsednika kluba. Njegova predanost in zavzetost za Rotary sta mu prinesli izvolitev za guvernerja za mandatno obdobje 2024-2025, kar je rezultat njegove dolgoletne zavezanosti in služenja skupnosti.

Z veseljem pričakujemo njegovo vodenje in trdno verjamemo, da bo pod njegovim vodstvom Distrikt 1912 še naprej rasel in cvetel. Želimo mu uspešno rotarijsko leto 2024/2025.

Exit mobile version