Menu

7. EVROPSKO SREČANJE ROTARIJCEV MOTORISTOV

V dneh od 1.6. - 3.6.2012 je v Sloveniji potekalo 7. mednarodno srečanje European Tour 2012, katerega organizator je bil mag. Jože Ban, predsednik IFMR Chapter Slovenija, član RC Domžale in poverjenik za fundacije D1912.

Projekt 1 1 Projekt 2 1

Srečanja se je udeležilo 80 rotarijcev z 69 motorji, prišli pa smo iz 10 evropskih držav, 42 Rotary klubov in 10 distriktov.

 

Ni pa nas povezala samo želja po vožnji z motorjem in spoznavanje Slovenije, ampak tudi skrb za sočloveka. Z lastnimi zbranimi sredstvi udeležencev IFMR srečanja, sredstvi zbranimi na usposabljanju voditeljev distrikta D1912, podporo članov RC Domžale in pokroviteljstvom sponzorja A – Cosmos smo donirali profesionalni defibrilator LIFEPAK 1000 enoti reševalcev motoristov, ki delujejo v okviru Reševalne postaje UKC Ljubljana.

Pri celotnem dogodku je imel naš klub levji delež, saj smo bili neposredno in odločilno vključeni v organizacijo samega srečanja kot tudi pripravo in predajo donacije.

podelitev donacije

Podelitev donacije Reševalni postaji UKC Ljubljana, Enoti reševalcev motoristov

Na sliki iz leve proti desni: dr. Otmar Zorn (guverner D1912), Marijan Božič (predstavnik A-Cosmos in predsednik BMW moto kluba), mag. Jože Ban (predsednik IFMR Chapter Slovenija, član RC Domžale in poverjenik za fundacije D1912), Danijel Andolšek(predstavnik enote motoristov reševalcev Reševalne postaje UKC Ljubljana), mag. Boris Mrak (predsednik RC Domžale).

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia