Rotary D1912 Blog Novice Energijsko ravnovesje za osebno uspešnost

Energijsko ravnovesje za osebno uspešnost

Dragi prijatelji RC Logatec!

Vljudno vabljeni na zanimivo »POPR Pr’Kopač« predavanje dr. Franca Giderja: “Energijsko ravnovesje za osebno uspešnost”, ki bo v sredo, 17. februarja, s pričetkom ob 19h na Brezovici.

Več o predavanju >>

Predavanje vam bo odprlo nov pogled na življenje in posel. Spoznali boste, da človek ne živi samo v tridimenzionalnem materialnem svetu, ampak tudi v svetu energij, ki vplivajo na naše življenje, čeprav se tega velikokrat ne zavedamo. Dobili boste vpogled v to, kako lahko s poznavanjem in uporabo energijskih tehnik izboljšamo kakovost svojega življenja in uspešnost na poslovnem in zasebnem področju.

Na predavanju boste izvedeli:

  • – kaj je življenjska energija qi,
  • – kako lahko življenjska energija qi vpliva na naše življenje,
  • – kako lahko povečamo osebno učinkovitost s pomočjo energijskih tehnik.

Predaval bo dr. Franc Gider, lastnik akademije za osebno in poslovno rast »Bizinaizi«, poslovni svetovalec in predavatelj z dolgoletno prakso.

Dr. Franc Gider je kot poslovni svetovalec sodeloval z več kot 100 različnimi organizacijami na področju uvajanja sistemov stalnih izboljšav in razvoja zaposlenih. Poleg svetovalnega dela že več kot desetletje proučuje vpliv energij na naše življenje. Na tem področju ima tudi lastne izkušnje, saj opaža, da mu je uporaba energijskih tehnik poleg večje umirjenosti prinesla tudi večjo kvaliteto življenja na medosebnem, zdravstvenem in poslovnem področju.

Se vidimo v sredo, 17. 2., ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev.

Prispevek za predavanje znaša 15 € (za člane Rotaract klubov pa 7 €) in je namenjen pogostitvi in donaciji za nakup pretočnega citometra za predčasno odkrivanje revmatskih bolezni za UKC.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do torka, 16.2., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si .

Veselimo se srečanja z vami!

Simon Meglič
PR predstavnik Rotary kluba Logatec

Author: rotary

Exit mobile version