Rotary D1912 Blog Dogodki POD OKRILJEM ROTARIJA TUDI V BTC SITI ZORI AJDA

POD OKRILJEM ROTARIJA TUDI V BTC SITI ZORI AJDA

Slovensko rotarijsko združenje ter Rotary klub Idrija pripravljata v sodelovanju z Osnovno šolo Črni Vrh nad Idrijo za učence od 4. do 9. razreda brezplačni ogled izvirnega mladinskega muzikala, Ko Ajda zori v pozdrav letošnji pomladi, Svetovnemu dnevu čebel ter prizadevanju za svetovni mir in sožitje.

Izjemno mladinsko umetnino, ki je v celoti rezultat domačih avtorjev (besedilo je napisala Lilijana Homovec, glasbo pa mednarodno priznani slovenski skladatelj Andrej Makor), s petjem in plesnimi gibi izvajata otroški in mladinski pevski zbor s štirimi solisti, ob bogati inštrumentalni spremljavi in digitalni tehnični podpori, obravnava pa aktualno sodobno problematiko najstniškega nasilja na mobilnih socialnih omrežjih ter nakazuje ustrezna razreševanja konfliktov  ob prijateljskem sožitju in ob spoštovanju tradicionalnih naravnih zakonitosti.

SiTi Teater BTC, V PONEDELJEK, 20. MAJA 2024, OB 10. URI.

PRIJAZNO VABLJENI VSI LJUBITELJI KVALITETNIH MLADINSKIH ODRSKIH PRIKAZOV, KI BOSTE KOT VSTOPNINO LAHKO DONIRALI ZA POSADITEV MEDOVITIH RASTLIN NA POPLAVLJENIH OBMOČJIH.

Vljudno vas naprošamo, da svojo udeležbo predhodno najavite na e-naslov info@rotaryslovenija.org do 15. maja.

Exit mobile version