Rotary D1912 Blog Novice Organiziranje zanimivega predavanja

Organiziranje zanimivega predavanja

Dragi asistenti guvernerja,

ker so predavanja ena od najbolj zanimivih oblik druženja rotarijk in rotarijcev, vam posredujem ponudo, ki sem jo prejel od Jane Dular in Alenke Pandiloski Jurak.

Jana Dular je mnogim slovenskim rotarijcem že znana humanitarka, ki že od leta 2008 deluje v Afriki (Uganda, Kenija, Tanzanija, Malavi). Ustanovila je tudi malavijsko humanitarno organizacijo ELA, ki organizira projekte pomoči otrokom s posebnimi potrebami (učnimi težavami), vodi mladinski klub in klub žensk, z namnom povečati pismenost in pomagati pri ustanavljati mikro podjetij.

Pri njenem delu smo ji 2009 pomagali tudi slovenski rotarijci preko neposredne finančne pomoči (RC Novo mesto, RC Carniola, RC Dolensje Toplice, Grosuplje), 2014/15 pa je bil RC Dolenske Toplice tudi pobudnik Matching Grant (predhodnik Global Grant-ov) z namenom dokončanja izobraževalnega cntra v Malaviju.

Jana je že predavala v 11 slovenskih RC klubih in bila tudi govorka na Rotary konferenci 2015.

Ker je do 25. marca 2019 v Sloveniji, do vključno 24. marca 2019 ponuja izvedbo brezplačnih predavanj o svojem delu v kateremkoli klubu (ali na srečanju več klubov) v trajanju 20 – 70 minut).

Sam sem Jano že poslušal in njeno predavanje toplo priporočam.

Več o Janinem delu si lahko preberete v priloženem dopisu / ponudbi, v kateri so tudi njeni kontaktni podatki: Jana Dular, jana.dular@gmail.com, 041 392 813.

Prosim vas, da predlog posredujete v klube vašega področja, da se čimprej neposredno obrnejo na Jano in dogovorijo termin predavanja. Lahko pa organizirate tudi skupno predavanje za vse klube področja.

Lepo vas pozdravljam

Jože Ban

joze.j.ban@gmail.com

+386 41 680 111

Author: rotary

Exit mobile version