Oddaj Novico / Dogodek

Stran je namenjena objavi novic in dogodkov iz rotarijske skupnosti v Sloveniji. Veseli smo, da lahko skupaj gradimo močno rotarijsko mrežo in se povezujemo s člani ter širšo javnostjo.

Za objavo novic in dogodkov na naši spletni strani vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Vsa polja so obvezna, saj nam bodo omogočila ustrezno pripravo in objavo vaše vsebine.

Obrazec za objavo novic in dogodkov:

  • Naslov: Vpišite naslov novice ali dogodka.
  • Email: Vaš kontaktni email naslov
  • Datum dogodka: Vnesite datum, ko se bo dogodek zgodil ali se je že zgodil.
  • Kategorija objave: Izberite ustrezno kategorijo, ki najbolje opisuje vašo objavo.
  • Vsebina: V tem polju vpišite vsebino vaše novice ali dogodka. Bodite jasni, jedrnati in natančni.
  • Slika (prikazna slika): Izberite primerno sliko, ki bo predstavljala vašo objavo. Slika mora biti visoke kakovosti in ustrezne resolucije. Nepravilne slike z nizko ločljivostjo bodo povzročile zavrnitev objave.
    • Izberite slike, ki bodo primerne in dobre: Tu lahko naložite dodatne slike, ki bodo dopolnjevale vašo objavo. Prepričajte se, da so slike ustrezne in primerne za javno objavo.

Po oddaji obrazca bo naš administrator pregledal vašo objavo v najkrajšem možnem času. V primeru odobritve bo novica ali dogodek objavljen na spletni strani  https://rotaryslovenija.org/Rotary-Slovenija/dogodki/ . V kolikor pa novice ne vidite na spletni strani odobritve v roku 3 dni, vas prosimo, da nas kontaktirate na naslov info@rotaryslovenija.org.

Hvala vam za sodelovanje in za prispevek k rotarijski skupnosti v Sloveniji! Skupaj gradimo boljši svet.

Obrazec za oddajo novice / dogodka

Izpolnite obvezna polja.
Prosimo izberite prikazno sliko( eno, oblika png ali jpg), največja velikost 6000x6000 in najmanjša 500x500: