Menu

Ali je prihodnost našega planeta še lahko zelena?

PONEDELJEK, 29. MAREC 2021 OB 18:00

Ali je prihodnost našega planeta še lahko zelena?
S kakšnim našim ravnanjem danes lahko naš planet (p)ostane dom našim potomcem jutri?

 
Moderirana okrogla miza z izjemnimi gosti v ponedeljek, 29. 3. 2021 ob 18.00 uri na Zoom platformi.
Rotary klub Ljubljana Triglav

Registrirajte se s klikom na:
https://arnes-si.zoom.us/meeting/register/tJwofumuqTwsG9L03dZwI4r0z84WL7H4MKuH
Po registraciji boste prejeli potrditev prijave z linkom do dogodka.  

Dragi prijatelji,

Pripravljamo izjemno virtualno ekološko obarvano okroglo mizo z vrhunsko udeležbo, ki predstavlja uvod v ekološko usmeritev Rotary kluba Ljubljana Triglav, ki z letom 2021/22  postaja tudi ena od glavnih usmeritev Rotary International.

Po uvodnem prispevku prof. dr. Lučke Kajfež Bogataj, vodilne slovenske klimatologinje in soprejemnice Nobelove nagrade za mir v letu 2007, sledi moderirana okrogla miza, ki jo bo usmerjal znan obraz z malih ekranov Seku M. Conde, na njej pa bodo sodelovali še g. Jure Leben, nekdanji minister za okolje in predstavnik mlajše generacije okolijsko usmerjenih politično aktivnih posameznikov, mag. Jorg Hodalič, direktor družbe E-NET Okolje d.o.o. eden najizkušenejših slovenskih iskalcev ravnotežja med varstvom okolja in ekonomskimi interesi, g. Marko Peterlin, direktor Inštituta za politike prostora, ki je izjemen strokovnjak s področja trajnostnega urejanja prostora in prometa ter ga. Sara Nunič Klun, ponosna članica Rotary kluba Ljubljana Triglav in strokovnjakinja s področja komuniciranja v posebnih okoliščinah.

Vljudno vabljeni na izjemno zeleno obarvan večer.

VABILO

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia