Menu

ANIN PLES 2018

Dragi obiskovalci Aninih plesov,

dovolite, da vas spomnimo, kakor ste verjetno na Anini spletni strani že zasledili, da bo letošnji Anin ples, katerega organizator je Rotary Club Ljubljana Emona, v soboto 21. julija. Vse informacije v zvezi z vnaprejšnjo rezervacijo in s spremljajočo ponudbo Aninega plesa, najdete na Anini spletni strani.

Zaželena je čimprejšnja predrezervacija (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), saj je število sedežev v Kristalni dvorani GH Rogaška omejeno. Lepo vas prosimo, da ob predrezervaciji navedete tudi vaš poštni naslov na katerega vam bomo v začetku junija poslali tudi uradno Vabilo po pošti, z vsemi podrobnostmi v zvezi s programom in možnostmi namestitve.

Ob gledanju kratkega predstavitvenega filma z lanskega Aninega plesa pa lahko podoživite vso čarobnost te, v slovenskem prostoru unikatne dobrodelne kulturno zabavne prireditve s skoraj 200-letno tradicijo.

V pričakovanju letošnjega druženja na Aninem plesu 2018,

vas lepo pozdravljam,

Franci Križan, Rotary Club Ljubljana-Emona

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia