Najbolj plemenita zabava nad mestom

V Rotary klubu Ljubljana-Barje vas vabimo, da skupaj zavrtimo čas in se podamo na potovanje v 30. leta prejšnjega stoletja.

Na najbolj plemeniti zabavi nad mestom bodo prisotni uspešni ljudje in dobro srce, z živo glasbo pa bo svoj pečat pustila skupina MANOUCHE.

Vkrcanje potnikov v časovno dvigalo se prične 12. aprila 2018 od 19:30 dalje v pritličju legendarnega ljubljanskega Nebotičnika.

Na potovanje pridite opremljeni primerno času, kamor se odpravljamo (minimalno en modni dodatek), saj vas v nasprotnem primeru sprevodnik ne bo pustil na peron.

Vsa zbrana sredstva bomo namenili društvu SHIZE, ki je društvo za pomoč otrokom in mladostnikom s shizo, ter njihovim staršem.

V Sloveniji se vsako leto rodi od 30 do 40 otrok z različnimi prirojenimi nepravilnostmi obraza in ustne votline, bolj znanimi pod poljudnima imenoma zajčja ustnica in volčje žrelo.

Starši teh otrok se soočajo s težavami pri hranjenju in stigmatizacijo iz okolice. Društvo Shize skuša javnost informirati o teh prirojenih nepravilnostih, odpraviti stigmo in staršem pomagati pri soočanju z nastalo situacijo. Večina novorojenčkov s shizo se ne more dojiti ali hraniti po običajnih stekleničkah, zato bodo sredstva porabili za nakup zaloge posebnih stekleničk za hranjenje novorojenčkov s shizo in črpalk za materino mleko, ter izvedbo drugih zelo potrebnih projektov za pomoč staršem otrok s prirojenimi nepravilnostmi obraza in ustne votline.

LJUBLJANSKI NEBOTIČNIK

12. april 2018 od 19:30 dalje

Dress code: 30.leta prejšnjega stoletja

Cena vozovnice za časovno dvigalo znaša 50€ (vključuje pogostitev in dobrodelni prispevek)

Dodatne informacije v zvezi z nakupom vstopnic dobite na telefonskih številkah 031 361-124 in 041 752-978 ali preko email-a mbrinc@siol.net

 

V upanju na vašo udeležbo,

Predsednik Rotary kluba LJUBLJANA-BARJE,

Sašo Gačnik

rotary
Author: rotary