Menu
Sreda, 10 November 2021 12:36

Podelitev priznanja v RC Velenje

V ponedeljek, 8.11. 2021, je guverner Dušan Peterkovič obiskal Rotary club Velenje. Srečanje je potekalo v Vili Bianci. Z guvernerjem je bil na obisku tudi pooblaščenec guvernerja za Severno Makedonijo Miloš Pregl. Na srečanju je bilo podeljeno priznanje spominskega znaka Vlade Republike Slovenije (s strani Mestne občine Velenje). Sestanku sta se kot gosta pridružila župan MOV, g. Peter Dermol, ter vodja Služba za zaščito in reševanje, ožje dele občine, poslovne prostore in stanovanjske zadeve, g. Bojan Prelovšek, ki sta podelila spominski znak RK Velenje za požrtvovalnost v boju proti COVID-19. Priznanje je vezano primarno na, kljub epidemiji, kontinuirano izvajanje projekta Donirana hrana.
Predsednik se je za spominski znak zahvalil ter izpostavil dobro sodelovanje z MOV, pri čemer se je tudi zahvalil za gostoljubnost v Vili Bianca ter veliko podporo našim aktivnostim v Vili Bianci s strani Zavoda za turizem Šaleške doline in direktorice zavoda, ge. Alenke Kikec."
IMG 8445IMG 8447IMG 8456IMG 8457IMG 8458IMG 8460spominski znak za požrtovalnost v boju proti covid-19
 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia