Menu
Petek, 21 Avgust 2020 15:02

Distriktna Konferenca 12.09.2020

Drage rotarijke in rotarijci, dragi mladi prijatelji iz RAC in IAC

 

Z veliko radostjo in zadovoljstvom vas vabim 12.9.2020 v Hotel Rose Bled, kjer bomo imeli Distriktno konferenco D 1912 Slovenija in Severna Makedonija. 

Distriktna konferenca je vrhunec rotarijskih aktivnosti vsakega Distrikta in moja velika želja je bila, da je tako tudi za rotarijsko leto 2019/20, vendar so vsem znani dogodki, konferenco potisnili v rotarijsko leto 2020/21.

Na konferenci bomo predstavili razvoj rotarijstva, dobrodelne aktivnosti, programe in dosežke tega, tako drugačnega rotarijskega leta.

Na konferenci se želim zahvaliti vsem, ki ste mi pomagali pri opravljanju guvernerske naloge. Najzaslužnejšim posameznikom bomo podelili priznanja.

Distriktna konferenca  je festival velike družine rotarijcev in priložnost za druženje, medsebojno spoznavanje in utrjevanje rotarijskega prijateljstva, zato vas vabim, da se jo udeležite in se poveselite v družbi prijateljev.

Imeli bomo charter Bee Fellowship in izvedeli boste marsikaj zelo zanimivega o čebelicah.

 PROGRAM

Svojo prisotnost ali morebitno odsotnost prosim javite do 31.08.2020 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

                                                                                                       Irena Kos

                                                                                                 Guvernerka D1912

                                                                                                   za  leto 2019/20

 

V kolikor potrebujete nastanitev si hotelsko sobo lahko rezervirate na naslednji povezavi: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu: 04/5796 000

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia