Menu
Sreda, 05 Junij 2019 11:00

Hamburg 2019: YOU ARE AN ANGEL TOO

Dragi prijatelji Rotarijci!  

Kot ĆŸe veste, sta se predstavnika Rotary kluba Kranj, vrnila iz RIC V Hamburgu, kjer smo skupaj z guvernerjem Janezem Lipcem, več kot uspeĆĄno predstavili, projekt Tudi ti si Angel, s katerim pomagamo otrokom s posebnimi potrebami.

Ideja da projekt predstavimo, na konvenciji v Hamburgu, se je rodila v mesecu novembru. Beseda ali dve in akcija. Danes pa, srečni, zadovoljni, polni pozitivnih vtisov, smo se vrnili domov. Novih idej, kako naprej, nam kar ne zmanjka. Prva in največja ĆŸelja, nov iziv je postaviti Fellowship of Rotarians for Children with Special Needs, mednarodno rotarijsko zdruĆŸenje za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. V prihajajočih dneh, tednih, ko pripravimo vso dokumentacijo, vas bomo povabili z največjim veseljem, da postanete tudi Vi, del tega lepega projekta.

Ć e nekaj malega o samem dogodku v Hamburgu. Samo z besedami , je to zelo teĆŸko opisati, zato si lahko pogledate film, v katerem ĆŸelimo skozi sliko pričarati dogajanje na razstavnem prostoru.Projekt Tudi ti si Angel, je dejansko povezal, prijatelje Rotarijance celega sveta. NavduĆĄenje nad projektom, ki so nam ga z besedami, nasmehi, objemi, nasveti namenili, nam je velika potrditev da smo na pravi poti. Rotarijci iz Afrike, Amerike, Indije, Europe, Azije, Rusije itd., so bili naĆĄi sogovorniki. TeĆŸko je v nekaj besedah, opisati občutke teh petih dni, bilo je noro in čudovito.

Za konec. Res hvala od srca, Janezu Lipcu, za njegov nesebični trud pri predstavitvi naơega projekta, zahvala gre tudi vsem Rotary prijateljem iz Slovenije, ki so nas obiskali in podprli.

Rotary Klub Kranj      Janez Ć tros in Iztok KraĆĄevec logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia