Menu
Sreda, 05 Junij 2019 11:00

Hamburg 2019: YOU ARE AN ANGEL TOO

Dragi prijatelji Rotarijci!  

Kot ┼że veste, sta se predstavnika Rotary kluba Kranj, vrnila iz RIC V Hamburgu, kjer smo skupaj z guvernerjem Janezem Lipcem, ve─Ź kot uspe┼íno predstavili, projekt Tudi ti si Angel, s katerim pomagamo otrokom s posebnimi potrebami.

Ideja da projekt predstavimo, na konvenciji v Hamburgu, se je rodila v mesecu novembru. Beseda ali dve in akcija. Danes pa, sre─Źni, zadovoljni, polni pozitivnih vtisov, smo se vrnili domov. Novih idej, kako naprej, nam kar ne zmanjka. Prva in najve─Źja ┼żelja, nov iziv je postaviti Fellowship of Rotarians for Children with Special Needs, mednarodno rotarijsko zdru┼żenje za pomo─Ź otrokom s posebnimi potrebami. V prihajajo─Źih dneh, tednih, ko pripravimo vso dokumentacijo, vas bomo povabili z najve─Źjim veseljem, da postanete tudi Vi, del tega lepega projekta.

┼áe nekaj malega o samem dogodku v Hamburgu. Samo z besedami , je to zelo te┼żko opisati, zato si lahko pogledate film, v katerem ┼żelimo skozi sliko pri─Źarati dogajanje na razstavnem prostoru.Projekt Tudi ti si Angel, je dejansko povezal, prijatelje Rotarijance celega sveta. Navdu┼íenje nad projektom, ki so nam ga z besedami, nasmehi, objemi, nasveti namenili, nam je velika potrditev da smo na pravi poti. Rotarijci iz Afrike, Amerike, Indije, Europe, Azije, Rusije itd., so bili na┼íi sogovorniki. Te┼żko je v nekaj besedah, opisati ob─Źutke teh petih dni, bilo je noro in ─Źudovito.

Za konec. Res hvala od srca, Janezu Lipcu, za njegov nesebi─Źni trud pri predstavitvi na┼íega projekta, zahvala gre tudi vsem Rotary prijateljem iz Slovenije, ki so nas obiskali in podprli.

Rotary Klub Kranj      Janez ┼átros in Iztok Kra┼íevec logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia