Menu
Nedelja, 10 September 2017 08:00

Rekorden 9. mednarodni Rotary kamp Ankaran

Zaradi velikega zanimanja za sproščene terapevtske počitnice je bil mednarodni Rotary kamp Ankaran že drugič dvotedenski ter z največ, 110 udeleženci doslej ter prav tako z največ strokovnimi sodelavci iz Slovenije.

V Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa je do 9. septembra tako potekal raznolik program terapevtskih počitnic za mlade s posebnimi potrebami in njihove starše.

Devetega mednarodnega humanitarnega projekta Rotarijskega kluba Koper in Rotary kluba Muggia (Milje) so se ob mladih s posebnimi potrebami in njihovih spremljevalcih iz Italije in Slovenije udeležili tudi gostje iz Hrvaške. V izvedbo kampa so se aktivno vključili člani Rotaract Millenium Portorož Koper in Kranj.

Dragoceni obmejni kamp je v skupnem večeru utrjeval vezi med predsedniki 18 klubov, ki so letovanje omogočili. Na Debelem rtiču so na prvem tovrstnem medsebojnem srečanju prav tako izmenjevali poglede in izkušnje guverner Danijel Petrovič z asistenti, nekdanji guverner Jože Zadravec in prihajajoči Janez Lipec .

Ankaran-2017-3 

Ankaran-2017-2

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia