Dobrodosli-cela

Dobrodošli

Spoštovane, spoštovani !

Prisrčno dobrodošli na domači strani IFMR Chapter Slovenija, ki deluje pod okriljem International Fellowship Motorcycling Rotarians (IFMR).

IFMR združuje člane Rotary klubov in njihove prijatelje širom po svetu, ki si delimo zanimanje, ljubezen in strast do potovanj ali zgolj užitke nedeljske vožnje z motornimi kolesi. Pri tem starost, spol in poklic nista pomembna, kot tudi ne velikost, model, kilovati in hitrost motorja.

Tako kot več kot 60 združenj (Fellowships) tudi IFMR deluje neodvisno od Rotary International, ima svoja pravila, administracijo in članske obveznosti.

Seveda pa smo kot rotarijci zavezani rotarijskim ciljem in vrednotam, ki jih udejanjamo tudi preko našega druženja.

Poleg visokih moralnih in etičnih meril, dobrodelnosti in družbene angažiranosti, si IFMR članice in člani prizadevamo za dvig standardov, kulture in varnosti v prometu, kjer smo motoristi ena od najbolj izpostavljenih skupin udeležencev.

IFMR Chapter Slovenija deluje na področju distrikta 1912 Slovenija, njegove članice in člani pa prihajajo iz slovenskih Rotary klubov.

Kot veliko zaupanje in motivacijo za naše nadaljnje delo pa je bila tudi dana priložnost za organizacijo 7. Evropskega IFMR srečanja, ki smo ga zelo uspešno izvedli 1.-3.6.2012 v Ljubljani .

Naj se uresničuje IFMR moto »Ohrani pozornost in naj se gume držijo ceste« (»Pay attention and keep the rubber down«)

Jože Ban, ustanovni predsednik IFMR Chapter Slovenija

Dobrodosli-cela