Rotary D1912 Blog Dogodki Dobrodelna licitacija za žrtve poplav

Dobrodelna licitacija za žrtve poplav

V Rotary klubu Kočevje so se ob avgustovskih uničujočih poplavah nemudoma odzvali na veliko stisko ljudi in se odločili zbrana sredstva članov in donatorjev nameniti prijateljskemu Rotary klubu Slovenj Gradec, ki aktivno deluje na prizadetem območju. Pobudi se je prijazno odzvalo tudi GOSTIŠČE RIBIČ in prispevalo vrhunsko, največkrat nagrajeno slovensko penino, prejemnico platinaste medalje Decanter, največjega in najvplivnejšega mednarodnega ocenjevanja vin. Penina je shranjena v Kočevskem jezeru v popolni temi na globini 30 metrov in na stalni temperaturi šest stopinj, s pomočjo Potapljaškega društva PONIREK pa jo bodo javno dvignili na površje in jo postavili na licitacijo za prizadete v nedavnih poplavah.

K temu dobrodelnemu dogodku želimo povabiti tudi Vas, saj smo prepričani, da boste s svojo udeležbo in prispevkom pomagali uresničiti dobrodelni namen.

Dobrodelna licitacija za prizadete v poplavah bo v četrtek, 21. septembra 2023, ob 18. uri na vrtu GOSTIŠČA RIBIČ na Kočevskem jezeru.

Vljudno vabljeni!

Author: rotary

Exit mobile version