Menu

4.dobrodelna Rotary trgatev

Spoštovani člani in članice klubov, skupaj z vašimi družinskimi člani vas vabimo na prijeten izlet v Goriška brda, kjer bo rotary klub Medana-Goriška organiziral že četrto dobrodelno trgatev, z izkupičkom za prav poseben namen predstavljen na samem dogodku. 

Dobimo se na sedežu kluba v gostišču Bužinel na naslovu Plešivo 37, kjer bomo na terasi kluba z enim najlepših razgledov na slovensko - italijansko mejo Brd skupaj pozajtrkovali, spili kavo in se bolje spoznali. 

Po zajtrku se z avtomobili odpravimo do rotary vinograda v 4,5 km oddaljeno vas Kozana kjer vas bomo pričakali z vsemi potrebnimi pripomočki za približno 2 uri trajajočo trgatev. 

Po trgatvi sledi sprehod do objekta na naslovu Kozana 3a v senco pokrite terase z dostopnimi toaletnimi prostori, kjer vas čaka prijetna pogostitev tradicionalnih briških dobrot ob spremljavi širokega nabora naših buteljčnih vin in ostalih brezalkoholnih pijač. 
Pričakujete lahko pester kulturno - zabavni program, dobrodelno licitacijo vin in prijetno medsebojno druženje. 

Ob plačilu vstopnine na dogodek vsakomur pripada rotary majica vaše velikosti in rotary kozarec, otroci so plačila upravičeni. 

Priporočamo prihod v športnih oblačilih, športnih copatih, v primeru vročega vremena z naglavnimi pokrivali, sončnimi očali, zaščitno kremo :)

Zaradi omejitve števila sodelujočih na trgatvi prosimo za predhodno najavo na spletno pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko številko 041 638 453 (Robert). 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia