Menu

Maja za mlade

 

 Cenjeni prijatelji,
tradicionalno vas vljudno vabimo, da se nam pridruĆŸite na naĆĄem dobrodelnem dogodku Maja za mlade. Dogodek bo v Ljubljanskem Koloseju v četrtek, 26. maja 2022, ob 18.30. Kot vsako leto bomo zbrana sredstva od vstopnic v vrednosti 20 EUR in prispevke donatorjev v celoti namenili za dobrodelne namene. Sredstva grejo tokrat za pomoč sirotam in za izgradnjo ter opremo sirotiĆĄnice v Lvovu, ko se bodo otroci tja vrnili.
Letos vam bomo skupaj z Karantanija Cinemas in Kolosejem na naĆĄem dogodku predstavili dobrodelno premiero filma z naslovom »Top Gun: Maverick«, eno najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspeĆĄnice, v kateri je pred 34. leti v glavni vlogi blestel Tom Cruise kot pilot Maverick. Stotnik Maverick se po 30. letih uspeĆĄnega sluĆŸbovanja kot pilot vrača na elitno vojaĆĄko letalsko ĆĄolo, v novem napovedniku pa ĆŸe lahko vidimo, kakĆĄna bo njegova misija.
Kontakt za informacije in vstopnice je Irena Jakơa Zupančič na Ta e-poơtni naslov je zaơčiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 031 378 827. Vljudno vabljeni!

Rotary club Ljubljana-Ć iĆĄka

 Tukaj najdete celotno vabilo:

 â†“

Uradno vabilo na dogodek

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia