Menu

Intiniti doživetja

RC Ljubljana Tivoli vabi na

INTINITI Wine Bliss doživetje
avtorice, izvajalke in inovatorke Urške Merljak
Naredite nekaj zase in za skupnost
“s čutnim odkrivanjem kakovosti vina in človeka”

 

 

Doživite INTINITI Wine Bliss
In naredite nekaj zase in za skupnost
Čutno odkrivanje kakovosti vina in človeka
~ razvoj in dobro počutje ekipe ~


Ste že kdaj čuječe okušali vino v stari kamniti kleti in izkustveno spoznali zgodbo celoletnega cikla trte?
Poudarek je na čuječe.
Gre za inovativen t.i. "INTINITI" koncept, ki je prejemnik srebrnega priznanja za najboljšo inovacijo v okviru Severno Primorske GZS za leto 2021.
Doživetju Intiniti Wine Bliss z vinom Motnik je Slovenska turistična organizacija podelila znak Slovenia Unique Experience, 5*doživetje.
Tokratno doživetje bo potekalo v 300-let stari, “skriti” vinski kleti v centru Ljubljane.


Kdaj?
20. januar 2022, od 18.00 - 22.00 ure

Kje?
Dvorni bar, Ljubljana, lokal z največjo izbiro buteljčnih vin na kozarec v Sloveniji, kjer bo imelo doživetje v 300 let stari kleti še poseben šarm.

Vsebina dogodka
Ekskluzivno doživetje Intiniti Wine Bliss poteka po unikatnem konceptu Intiniti, kjer pride v ospredje okušanje vin »winefulness«, ki prepleta vino in čuječnost (mindfulness). Poleg tega vas strokovna vsebina doživetja, oblikovana z medresorskim povezovanjem, vodi skozi elemente in tehnike, ki imajo učinek na osebno rast, dobro počutje, kvaliteto življenja in medosebne odnose.

Okus, ki se je celo leto gradil pod marljivimi rokami in skrbnim srcem vinarja, lahko v polnosti občutimo in se ob tem prepustimo lepoti življenja. Ta zgodba je vsako leto drugačna in prav zaradi tega tako posebna. Butično doživetje Intiniti Wine Bliss vas vabi, da v kleti Dvornega bara, ob literaturo o vinu, glasbi in s pomočjo čuječnosti zaživite zgodbo o trti in vinu Amfora vinarja Erzetič ter človeku.

Dogodek bo organiziran skladno z navodili NIJZ.
Več informacij o doživetju, izjave dosedanjih udeležencev in prijava: https://www.intiniti.si/intiniti-dozivetja/dozivetja-s-cujecnostjo/wine-bliss-cujecnost-in-vino-dvorni-bar/

Cena
Redna cena nepozabnega doživetja znaša 120 eur.
Za člane Rotary Club za prijave najkasneje do 31.12. znaša cena 90 eur. Ob prijavi prosimo, vpišite kodo “član/ica Rotary klub”. Število mest je omejeno, skrajni rok za prijave po redni ceni je 16.1.2022.

Sredstva namenjamo podpori Materinskega doma v Ljubljani.

O izvajalki
Urška Merljak, ustanoviteljica koncepta Intiniti, ki ima korenine v čudoviti naravi in rodovitni zemlji Goriških Brd. Svojega otroštva, iz katerega je pri razvoju koncepta INTINITI tudi izhajala, se spominja kot bivanja v veliki družini, ki je še do predkratkim povezovala štiri generacije. Največje bogastvo ji je poklonil ravno čas preživet z družino v sadovnjakih in vinogradih.

Urška je univ. dipl. pravnica, specializantka integrativne psihoterapije, mediatorka in amaterska raziskovalka plesa, starih tradicij in kultur. Z različnimi programi rahločutno spodbuja bolj zavestno življenje ter zavedanje o pomenu osebne rasti za razvoj sebe in družbe kot celote. Pod brandom INTINITI spodbuja k bolj zavestnem načinu življenja po celovitem konceptu: telo - čustva - um - zavest. Je ustanoviteljica in predsednica Društva za kakovost življenja Krlina – spodbujanje naravnega človekovega potenciala in praksa čuječnosti. Zastopa vejo »well-being« v sekciji ponudnikov turističnih storitev na GZS SPGZ.


Pomembno
V primeru, da bomo primorani dogodek preklicati zaradi vladnih ukrepov bo le-ta prestavljen na kasnejši datum. Že vplačani znesek vam lahko vrnemo ali pa vam ostane kot dobroimetje za novo razpisani datum.
Alternativno lahko izberete tudi virtualno obliko doživetja, za katerega bomo poskrbeli, da bo ravno tako presegel vaša pričakovanja. Več INFO: https://www.intiniti.si/intiniti-dozivetja/dozivetja-s-cujecnostjo/online/


Za dodatne informacije smo vam na voljo na RC Ljubljana Tivoli, Zineta Vlman: GSM 031 690 746 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 041 238 552

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia