Menu

Kolostrum-čudež narave in njegova uporaba skozi celotno življenjsko obdobje

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI, ROTARY KLUB MEDVODE VAS VABI, DA SE NAM V ČASU VESELEGA DECEMBRA PRIDRUŽITE NA NAŠI KLUBSKI PLATFORMI IN VIDEO SREČANJU V PONEDELJEK, 13.12.2021, OB 19:30
IN PRISLUHNETE PREDAVANJU
Kolostrum - čudež narave in njegova uporaba skozi celotno življensko obdobje
Predavatelj:
ANDREJ ISTENIČ, dr.v.med.

V Evropi, posebno pa v Sloveniji, posvečamo skrbi za svoje zdravje, za samozdravljenje in zdravstveno preventivo daleč premalo pozornosti. Tokratno predavanje je delček v mozaiku zavedanja in samozavedanja, da lahko sami, s poznavanjem naravnih rešitev, naredimo največ za svoje zdravje in tako razbremenimo tudi zdravstveni sistem.
Predavatelj se bo tokrat posvetil kolostrumu, hranilu, s katerim se srečamo že v naših prvih urah življenja. Ščiti nas do razvoja osebnega imunskega sistema ter nam omogoča razvoj naše naravne odpornosti. Dr. Jan Fleming, ki je odkril penicilin, je prišel do izredno zanimivih in šokantnih ugotovitev tudi v zvezi z eno od ključnih sestavin v kolostrumu.
Kaj vse nam nudi to hranilo, še en čudež narave, bomo izvedeli v kratkem in zanimivem predavanju, ki nas bo opomnilo na preprosto dejstvo in ponovno spoznanje, da vse, kar potrebujemo za zdravje in dobro počutje, najdemo v naravi.

LAHKO SE NAM PRIDRUŽITE S KLIKOM NA (DIGITALNA PLATFORMA):
https://opdi.rotaryslovenija.org/asset/C9WDGkxxP8E4Fid8F

Zaželjena predhodna prijava.

DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:20

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia