Menu

VREDNOTENJE PODJETIJ


DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI, ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA NAS OBIŠČETE
ROTARY SALON – GRAND HOTEL UNION
V SREDO, 13.10.2021, OB 19:30
IN PRISLUHNETE PREDAVANJU
VREDNOTENJE PODJETIJ
predavatelj
MARKO KLOBAS

Marko Klobas je študij finančnega menedžmenta zaključil na Ekonomsko -poslovni šoli v Ljubljani, kjer je magistriral iz poslovnih ved. Med študijem se je osredotočal predvsem na finančne institucije in napisal magistrsko delo o bančnih tveganjih.

Marko je vodja projektov na CSA, kjer zaposluje več kot 10 let obsežnih svetovalnih izkušenj, da strankam svetuje pri transakcijah (M&A, skrbni pregled), vrednotenju podjetij in ocenjevanju nepremičnin. Je odgovoren in proaktivno pristopa k reševanju izzivov. Je zaupanja vreden svetovalec, kar dokazuje veliko število poslovnih partnerjev iz različnih panog, s katerimi sodeluje - finančnega sektorja, energetike, proizvodnje itd.
Uspešno je sodeloval pri finančnem prestrukturiranju številnih slovenskih podjetij, svetoval pri transakcijah mednarodnih finančnih skladov in sodeloval pri več kot 100 vrednotenjih projektov, premoženja in nepremičnin. Ker ima obsežno znanje o insolvenčni zakonodaji in posebnostih slovenskega trga, se s strankami posvetuje tudi o nedonosnih kreditnih portfeljih.

Sicer je bil Marko Klobas dolgoletni član Rotaract kluba Ljubljana, njegov predsednik, prav tako pa je bil aktiven na mednarodnem področju Rotaracta, kjer je aktivno zastopal naš distrikt 1912.


NAJAVITE SVOJ OBISK : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / GSM: 040 829 610

LAHKO SE NAM PA PRIDRUŽITE S KLIKOM NA (VIDEOKONFERENCA ZOOM):
https://zoom.us/j/95917508148?pwd=ZlM3ZUhBeWNsLzBDaWcwV0tPb0w3UT09
Meeting ID: 959 1750 8148 / Passcode: Y0JZV4

DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:20

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia