Menu

Predavanje KULTURA VEDENJA

Dragi rotarijski prijatelji, Rotary klub Ljubljana Center vabi, da nas obiščete!
Kavarna Slamič, Kersnikova 1, v torek, 21.9.2021 ob 19.00 uri (v živo ali preko Rotary platforme) in prisluhnite predavanju:

KULTURA VEDENJA
predavateljica
Bojana Košnik Čuk

Pravila lepega vedenja so obstajala in bodo tudi v prihodnosti, seveda pa so odraz določenega časa, razmerij moči ter oblasti in socialne strukture. Sodobna pravila so izoblikovana v tej smeri, da nam pomagajo pri povezovanju, da krepijo medsebojno razumevanje, strpnost, obzirnost do drugih in drugačnosti, vzpodbujajo nas k pripravljenosti, da pomagamo drug drugemu, vedno manj nas utesnjujejo, upoštevajo tudi generacijske razlike, so sprejemljiva, hkrati pa niso dogmatična. To pa je že kar cel niz elementov, ki nam omogočajo prijetno počutje v vsakodnevnih situacijah od jutra do večera.

Življenjepis predavateljice je dostopen na https://www.ezz.si/clanki/Bojana_Kosnik_CV.pdf

Zaradi strogih ukrepov (za obisk predavanja je obvezno PCT potrdilo) in omejenega števila udeležencev prosimo, da svoj obisk v živo ali preko video povezave najavite vsaj en dan prej na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Po potrditvi prijave vam bomo posredovali link na Rotary digitalno platformo. Da ne bo težav s povezavo in zamudniki dobrodošli ob 18.50

Predavanje se začne ob 19.40. Pred tem je samopostrežna večerja (prispevek 20€).

Več informacij na 031 321 527 (Zvone)

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia