Menu

ABONMA ROTARY NIKE

Članice RC Nike vas vabimo na tradicionalno 6. sezono abonmaja Rotary Nike na Malo sceno v Mestno gledališče ljubljansko. Nike smo izbrale 3 predstave, ki si jih bomo ogledali predvidoma ob sredah, in sicer oktobra, januarja in aprila. Točne termine vam bomo vedno sporočile takoj, ko bodo znani, predvidoma vsaj 3 tedne pred vsako predstavo.
Več o predstavah si lahko preberete na spodnjih povezavah:
1. Predstava: Jazz https://www.mgl.si/sl/predstave/jazz/
2. Predstava: Nekoč se bova temu smejala: https://www.mgl.si/sl/predstave/nekoc-se-bova-temu-smejala/
3. Predstava: Olje črne kumine https://www.mgl.si/sl/predstave/olje-crne-kumine/

Naše gledališko druženje ima tudi dober namen, saj bomo članice RC Nike dobrodelne prispevke namenile štipendiranju mladih talentov. Z našim abonmajem pa podpiramo tudi kulturo in gledališče, ki je bilo v času epidemije močno prizadeto.
Dobrodelni prispevek za 3 abonmajske predstave je najmanj 75 EUR na osebo in se nakaže na:
Rotary klub Ljubljana Nike
Litijska 64
1000 Ljubljana
TRR: SI SI56 0400 1004 8624 149 odprt pri NKBM

Po trenutnih priporočilih NIJZ je na Mali sceni v dvorani lahko 80 gledalcev, za katere velja PCT (preboleli, cepljeni, testirani), zato pohitite s prijavami.
Vaše rezervacije pričakujemo do petka 10.9.2021 oziroma zasedenosti mest.
Za rezervacije in dodatne informacije se obrnite na Mojco Hergouth Koletič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 365 300.

Vesele bomo vaše družbe v prihajajoči sezoni!
Članice RC Nike

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia