Menu

Prisluhnite predavanju: ŽIVLJENJE

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI,
ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA NAS OBIŠČETE
V SREDO, 3. 2. 2021, OB 19:30
ROTARY (ZOOM) SALON
IN PRISLUHNETE PREDAVANJU
»ŽIVLJENJE«
predavatelj
ANDREJ DRAPAL


IZVEDELI BOMO
Korona nam je temeljito zameštrala naša življenja. S tako izjavo se bo v tem trenutku strinjala večina Zemljanov; pri tem pa bo skoraj vsak pomislil na zmanjšane prihodke, onemogočena druženja, prekinitev živih kulturnih dogodkov, onemogočenje turističnih potovanj, predvsem pa omejitve vezane na elektronsko komunikacijo, ki je ostala edina zares varna oblika komunikacije. A naš gost Andrej Drapal v izzivu za kasnejši pogovor ne bo osredotočal na ta sicer pomembna vprašanja vsakdanjega preživljanja pandemije, ampak na samo jedro dejstva, da »nam je zameštrala življenja«, na življenje samo. In ko rečemo življenje, seveda to ne more nastopati brez sopotnika smrti. Spremenilo se nam je namreč tudi razumevanje smrti in zato posledično tudi razumevanje življenja.

Andrej Drapal je filozof, publicist, tviteraš, poslovni svetovalec, podjetnik; pa tudi bivši kulturnik in urednik. Poslovna prestrukturiranja vodi skozi filozofijo evolucijske biologije. Finance opredeljuje skozi znamke in revizorje sooča s filozofijo nefinančnih dejavnikov trajnosti. In kaj drugega kot vprašanje trajnosti zastavlja tema življenja?
PRIDRUŽITE SE S KLIKOM NA (VIDEOKONFERENCA ZOOM):
https://zoom.us/j/580821727
Meeting ID: 580 821 727

(VSTOP JE PREKO ČAKALNICE – WAITING ROOM)
DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:20
PRINESITE SI KOZAREC, DA NAZDRAVIMO


DRUŽBA ZAGOTOVLJENA.
Druženje je temelj rotarijstva in v težkih časih v katerih smo nam bo v družbi prijateljev lažje.
Ostanite zdravi in optimistični.

VABILO

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia