Menu

Glasba celjskih grofov - dobrodelni koncert

 

Dragi Rotarijski prijatelji!

 

Rotary klub Ljubljana Center vas, v okviru projekta Mladi talenti, vabi na prvi dobrodelni koncert z naslovom Glasba celjskih grofov, ki ga organiziramo skupaj z Rotary klubom Praha City in v sodelovanju s slovenskim veleposlaništvom v Pragi in češkim veleposlaništvom v Ljubljani!

Namen projekta je krepitev sodelovanja med državama, tako na kulturnem kot na gospodarskem področju in hkrati zagotavljati pomoč nadarjenim glasbenikom, ki si sami tega ne bi mogli privoščiti.

Na koncertu bodo nastopili študenti ljubljanske Akademije za glasbo in praške Akademije scenskih umetnosti, skupaj s svojimi mentorji. Zbrana sredstva pa bomo namenili za njihovo glasbeno izobraževanje ter specializacijo doma in v tujini.

Predlagamo, da si za v sredo, 27. maja zvečer, že danes rezervirate čas in vstopnico ter tako postanete udeleženec enkratnega glasbenega dogodka!

Več na http://rclc.si/dogodek/dobrodelni-koncert-renesancne-in-barocne-glasbe-v-slavnostni-dvorani-narodne-galerije-v-ljubljani/

Vstopnice na https://www.eventim.si/si/vstopnice/glasba-celjskih-grofov-ljubljana-narodna-galerija-546300/event.html

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia